Ljubljanska kakovost

Pisalo se je leto 2000, ko smo v Ljubljani prvič začeli sistematsko beležiti kakovost ljubljanske gastronomske ponudbe in uvedli znak Ljubljanska kakovost – LQ Ljubljana. Dobri dve desetletji pozneje je znak doživel svojo tretjo preobrazbo izbora najboljše ljubljanske gastronomske ponudbe. Z namenom, da vam v izbor lahko ponudimo najboljše okuse Ljubljane.

Kako poteka ocenjevanje?

Anonimni inšpektorji Gault&Millau nenajavljeno obiščejo gostinske lokale in trgovine, poskusijo, kaj dobrega ponujajo, pregledajo njihove spletne strani, jih razvrstijo po kakovosti ponudbe, urejenosti, prijaznosti osebja in na koncu z oceno ovrednotijo svoje vtise. 

Kdo so prejemniki priznanj?

Med dobitniki priznanj Gault&Millau Ljubljana / Ljubljanska kakovost poleg vrhunskih restavracij lahko najdete tudi vrsto specializiranih trgovin, v vodnik pa so se uvrstili tudi izbrani hoteli, priljubljena zbirališča in kulinarični dogodki, s čimer zaokrožamo celovito ponudbo užitkov, ki jih ponuja Ljubljana.

VEČ O PROJEKTU LJUBLJANSKA KAKOVOST